tirsdag den 13. maj 2014

Forno Uno stenovn - verdens mindste ægte stenovn.

Forno Uno er vel nok verdens mindste fullsize stenovn.

Forno Uno stenovnen er vores helt egen unikke, kompakte, træfyrede stenovn. Forno Uno stenovnen er designet for at gøre stenovnskøkkenet til en både praktisk, og økonomisk mulighed for alle der elsker udelivet og et autentisk middelhavsinspireret køkken.

Det er med fuldt overlæg at vi ikke kalder Forno Uno stenovnen for en pizzaovn, Forno Uno stenovnen er mere end det! den bager selvfølgeligt perfekte pizze, som du finder det ved middelhavet! men her udover kan du lave supergode brød, lammekøller, fjerkræ eller grønsager. Prøv en Forno Uno og bliv overbevist!

Forno Uno stenovnen er designet og produceret i Danmark, fremstillet af en speciel højtemperatur støbemasse, forstærket med rustfrie fibre, hvilket er med til at øge levetiden på produktet markant! Alle stenovne vil få smårevner i brug, men med ilæg af fibre har vi opnået at du ikke står med en ovn der falder fra hinanden, ovnen skal dog overdækkes om vinteren, for at undgå risiko for afskalninger og frostsprængninger.

Forno Uno ovnen kommer i to dele, der hver vejer under 100 kg. Ovnen har en udformning, der gør det til en overkommelig opgave at stille den op for to mand.

Med Forno Uno ovnen kan du være igang med at bage pizza, lasagne, eller andre spændende retter en halv time efter at fragtmanden har stillet ovnen i indkørslen! Ovnen består af to dele, der sættes op på fast underlag, uden brug af værktøj. Herefter tænder du op i ovnen, og efter ca. en halv time har ovnen nået optimal madlavnings temperaturer.

Forno Uno stenovnen bager en pizza på under 3 minutter, og kan derfor nemt betjene en familie, eller et mindre selskab!
Vores Forno Uno er født uden skorsten, dette fungerer perfekt til en fritstående stenovn, og der er ikke umiddelbart nogen fordel i at forsyne ovnen med skorsten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar