søndag den 1. april 2012

Bistecca Fiorentina

I går var det lørdag, solen skinnede så selvfølgeligt stod den på mad lavet udendørs. Og da vi lige er blevet officielle forhandlere af den utroligt fede grill "Big Green Egg" var det jo den der måtte holde for.
det blev til en gang Bistecca alla Fiorentina, eller som den også kaldes Porterhouse steak. Opskriften er ganske enkel.

Du tager en T-bonesteak med en tykkelse på 7 - 10 cm tykkelse - vægt 1,5 - 2,2 kg. smører den ind i olivenolie, lader den vil i ca. 20 minutter, drysser med godt med salt og peber, og så på en meget varm grill - ca. 400 grader, i 10 til 12 minutter på hver side. Lad bøffen hvile i 10 minutter inden udskæring, og skær de to sider fra, skær i skiver, og husk at hver person skal have både filet og mørbrad!
serveres traditionelt med grøn salat, og grovfrites.

Big Green Egg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar